A termékről:

  • Színek: rózsaszín, piros, sötétnarancs, narancs, sárga
  • Méretek: 23 x 12 x 6,5 cm
  • Részek: 6 darab ívelt fa elem
  • Faanyag: pácolt hársfa
  • Nedvességtől távol tartandó, vízbe meríteni nem ajánlott.

A szivárvány ívek az egyik legsokoldalúbb Ocamora fajáték: szinte korlátlan variációban rakhatók egymásra az elemek, formakirakós és építő funkciót is betölthetnek. Egészen kicsi gyerekkortól is használható, ahogy a fantázia fejlődik, egyre érdekesebb alakzatok jöhetnek létre.

A gyártásról, alapanyagokról:

Spanyolország legnagyobb déli tartományában (Andalúziában), Córdoba város közelében készülnek az Ocamora fajátékai.
Kézműves műhelyben, természetes faanyagból és természetes pácolással készítik ezeket a csodálatos színvilágú, fantáziát megmozgató játékokat.

Az alapanyagok kiválasztásánál fontos szempont, hogy a faanyag fenntartható gazdaságból származzon (FSC és PEFC minősítésű erdőkből) és a lehető legkevesebb szállítás révén kerüljön a faanyag a műhelybe. Ezért a gyártásnál használt fa Spanyolországból, vagy Európa országaiból származik.

Érdemes figyelembe venni, hogy a termék nyers fából készül, így annak természetes erezete gyakran látszik a terméken. Előfordulhatnak csomók és görcsök is a faanyagban, ahogyan azt a természet megalkotta. Ezek teszik tökéletesen egyedivé és szerethetővé a darabokat. Szerencsés, aki ilyen egyedi mintázat birtokába jut.

Az Ocamoráról:

Laura és Gregorio - mint férj és feleség hozták létre az Ocamora márkát. Ők tervezik és készítik a márka termékeit egy kis családi műhelyben, a természet és vidám gyermekeik által körbevett környezetben. Minden termékük egyedileg kerül kivágásra, csiszolásra, nagy odafigyeléssel és szenvedéllyel kezelik a faanyagot. Nem csak kézműves, de szívvel és lélekkel készített játékokról van szó.

A faanyagok fenntartható gazdaságból származnak, környezetbarát festékek és olajok felhasználásával színezik a faelemeket. Így az Ocamora játékok 100%-osan mérgező vegyszerektől mentesek.

A végeredmény: gyönyörű, kellemes tapintású és illatú, érzékszervekre természetesen ható, és ugyanakkor kisgyermekek számára is biztonságos játékok.

Az Ocamora termékekre nagy hatást gyakorolt a Waldorf játék filozófia: nincs hozzájuk használati utasítás, természetes utat engednek a gyermeki fantáziának. A kis felfedezőknek megadják az önálló lehetőséget a tapintásra, szaglásra, a faanyag megismerésére.

Egyéb információk:

Az Ocamora játékok tervezése és gyártása Spanyolországban történik, betartva az európai játékokra vonatkozó biztonsági szabvány (DIN EN 71) előírásait.
Ezek a kézműves termékek fából készülnek és víz alapú festékkel történik a színezésük. Ennek eredményeként egyes termékek színezése enyhén eltérhet egymástól, továbbá a természetes fa mintázata is hatással lehet a végleges színárnyalatokra. A rendeltetésszerű használat természetes velejárója a faanyag kopása és a színek enyhe fakulása.

Ocamora logo

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó
Captcha

Ocamora "Rosa" 6 darabos szivárvány ívek fa építőjáték

  • Gyártó: Ocamora
  • Cikkszám: A-0612
  • Készletinfó: Raktáron
  • 19 400 Ft

  • Nettó ár: 15 276 Ft

Címkék: ocamora, szivárvány, fajáték, játék, 6 darabos